Concurs de Artă Expresivă Lukico

2020

Lukico vă invită la prima ediție a concursului de Artă Expresivă Lukico. Concursul își propune să încurajeze și să extindă gândirea inovatoare și creativă în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, oferindu-le posibilitatea de a-și exprima creativitatea unică și de a-și da formă imaginației prin dans, ilustrație, cântec sau scriere.

Concursul le permite elevilor să se exprime într-un format pur creativ, oferind în același timp profesorilor și părinților oportunitatea de a contribui ca membri în procesul de jurizare.

Inscriere gratuita pentru membrii asociatiilor non-profit: completeaza formularul, mentionand numele asociatiei si data la care ai aderat.

Tema concursului este dată de povestea Flaminiei, relatată aici.

Pentru a susține eforturile dascălilor și părinților și pentru a motiva copiii, Lukico aduce premii, reduceri și cadouri surpriză:

  • Premiul I - 1 tabletă + Lecții gratuite cu TMoves și Lukico

  • Premiul II - 2 Cadouri Lukico + Lecții private cu TMoves și Lukico

  • Premiul III - 2 Cadouri Lukico + 10% reducere pentru un plan de studiu personalizat + 1 Lecție de dans cu TMoves

Concursul se desfășoară în perioada 10 Noiembrie 2020 - 10 Decembrie 2020, interval deschis aplicațiilor. Câștigătorii vor fi selectați conform cu un sistem de jurizare detaliat și publicat aici și vor fi anunțați pe 20 Decembrie 2020.

Vor fi premiați copiii ale căror reprezentații artistice întrunesc toate criteriile de succes ale categoriei alese (respectiv dans, ilustrație, cântec sau scriere), detaliate aici.

Participarea la concurs se face prin achitarea taxei de înscriere de 18,5 lei și completarea formularului de aplicant, până la data de 10.12.2020, inclusiv. Participanții pot aplica alegând o singură categorie de exprimare artistică.